Ihanaa kun aikaa on nykyään hieman enemmän. Ehdin jopa viimeistellä yhtä harrastettani ja samalla ihailla vartaloa, jollaisen jonain päivänä haluaisin.

Elävä malli 2x20 min, lyijykynä sileälle hiilipiirustuspaperille (ei mitenkään ihanteellisin paperi siis)

Kuvassa näkyvät pari varjostusvirhettä on tasoitettu ja korjattu, esim. vasemman silmän alla, kulmakarva ja nenä. Kyseinen malli oli tanssinut aiemmin työkseen ja se näkyi asentojen sulokkuudessa. En yleensä croquissa vaivaudu tekemään tarkkoja kasvoja, mutta tämä tyttö oli niin suloinen, että halusin tuoda esille viehkeyden. Näköiskuvaa en tehnyt, mutta poimin viehättäviä piirteitä. Aika ei olisi riittänytkään ihan näköismuotokuvaan. 

Sinänsä oli hyvä ottaa kuva hieman keskeneräisenä. Tässä kuvassa malli on kasvoiltaan tunnistamaton, mutta korjailujen jälkeen mielestäni yhdennäköisyys todelliseen henkilöön kasvoi. Vaikka elävä malli altistaakin itsensä ja vartalonsa julkisuudelle ja mahdollisille piirrosten julkaisuille, tunnen silti halua varjella hänen yksityisyyttään.

Varjostukset ja ääriviivat hieman himmenivät kuvaa ottaessa. Siitä huolimatta unelmieni vartalo näkyy kuvassa aika hyvin. Malli oli myös hoikempi, mutta jostain (alitajuisesta?) syystä lopputulos oli hieman häntä pyöreämpi. :)