Onneksi on huominen.

Laihduttamisen voi aina aloittaa huomenna.

Aamu tulee yhtä varmasti kuin yksi repsahdus lisää.

Olen siis päättänyt pudottaa kupeilleni kertyneet reilut kymmenen kiloa. Olen +15 kg ihannepainoni yläpuolella. Arvaan, että janoatte eksakteja mittoja joilla mässäillä jääkaapin sisällön sijaan, joten tästä saatte: 70 kg elopainoa ja 158 cm pientä pituutta. Ihanat kanssalaihduttajat, jakakaa toki omat häpeänne ja vaa'an mittaamat silavanne, näin en tunne itseäni ainoaksi joka kantaa vatsassaan edelleen talven jäljiltä jäänyttä varapalloa! Kirjaan askelet, joita pitkin kulkemalla päädyn läskistä sopusuhtaiseksi.

Askel yksi. Vaihdan herkut kevyempiin. Sipsit kasviksiin, karkit hedelmiin.

Miten onnistui? Sipseistä pysyttelin poissa, mutta karkkien LISÄKSI söin hedelmiä. Kalorimäärä tuplaantui, mutta ainakin sain vitamiineja. Sekä vararenkaita. Jos vaikka iskisi keskellä kesää takatalvi, niin tämä akka on varautunut kunnon kerroksilla.

Askel kaksi. Aloitan kuntosalin, liikuntaharrastuksen ja menen ryhmäliikuntoihin. Vaikka teen vuorotyötä ja elämä on nytkin niin vaikeaa ja vaativaa. Liikuntaharrastukseksi valitsen kamppailulajin tuomaan vastapainoa kuntosalille ja tuomaan lisämotivaatiota.

Askel kolme. No se oli kertoa todelliset mittani, mutta jaoin jo häpeäni teidän muiden kanssa. Hyvä minä.

Askel neljä. Kirjaan JOKA päivä blogiin ihasteltavaksi tai kauhisteltavaksi rehellisesti joka ikisen suupalan sekä juoman. Paree siis pysyä kaiken muun lisäksi raittiina.

Hengästyttää jo nämä askelet, huhhuh. Lisää sitten kun ehdin ja jaksan.

Päivän syömiset:

aamis: 2 kpl pientä, kämmenen kokoista rieskaa savuporo-tuorejuustolla. 1 pala mariannekismettiä, maitokahvi. 3 siivua vesimelonia.

lounas: 1 dl kermaviilidippiä ja porkkanoita. Siivu maksamakkaraa.

päivällinen: 2 ja 1/2 perunaa. 2 pientä naudanlihapihviä. Kasa kypsennettyjä kasviksia, salaattia, kurkkua, maissia, oliiviöljyä, 2 pientä tummalta siirapilta maistuvaa leipää oivariinin kanssa. 3 siivua vesimelonia. Maitotee.

iltapala: 1 dl kermaviilidippiä, kurkkua, porkkanaa, 1 kuppikeitto (kanatandoori), rainbow vohvelisuklaa 50g, 3 palaa kindermaxia, 3 siivua juustoa.

Yö: ähky iltapalasta. Onpa terveellistä... Häpeän. Liian vähän kunnon ruokaa ja ihan liikaa väärää ruokaa.Onneksi huomisesta voi aloittaa laihdutuskuurin.

p.s. 3 huomaamattani napostelemaani karkkia tässä kirjoittamisen lomassa ja iso lasi light-limsaa.