Häämekon tilaamisen ajankohta lähenee kovaa vauhtia ja vastonkäymisistä selvittyä aloitan uudestaan tämän laihdutusblogin pitämisen.

Tällä kertaa pyrin olemaan rehellinen. Kurinalainen tietenkin, mutta ennen kaikkea rehellinen. Viimeksi tämä meni loppuvaiheessa ihan plörinäksi, kun en kirjoittanut kaikkea mitä söin "Mä syön vaan yhden kerran tän tupla-patukan.." tai "En mä nyt jaksa tältä päivältä kirjoittaa syömisiä, ei kai niitä paljoa (ylimääräistä) ole..?"

Vaa'an mukaan ylimääräistä on tullut nautittua tämänkin vuoden edestä.

Tänään en vielä pääse salille, lähden ihan juuri kouluun ja olen sieltä illan töissä. Eilen ostin kuitenkin käsipainot ja ennen joulua tilasin KuntoPlussan, nehän laihduttaa ihan hirveesti. Varsinkin sitten, kun otan neuvot, ohjelmat ja vinkit käyttöön.

Aamiainen: Iso lautasellinen gazpachoa, 2 hapankorppua juustolla, maitokahvi.

Lounas: Nutrilett-keitto

Välipala: Mahdollisesti hedelmä tai nutriletti

Päivällinen: Nutrilett-keitto

Iltapala: Iso lautasellinen gazpachoa,1 tl pellavasiemenöljyä, pari hapankorppua juustolla, n. 2 dl hedelmärahkaa.

Syy tämänpäiväiseen yksipuoliseen ruokavalioon on lähikaupan surkea valikoima eilen illalla. Hyllyt huusivat tyhjyyttään (paitsi karkkihylly, jonka onnistuneesti ohitin) ja koska noita nutriletteja on kaapin pohjalla, syön niitä pikkuhiljaa pois. Tarkoitus olisi pitää ne lähinnä välipaloina ja syödä muutoin n. 1200-1300 kilokaloria terveellisesti ja monipuolisesti.

Huomenna olisi 30-60 min kuntosalia ja 55 min streetdancea. Tänään tulee onneksi pakon edessä käveltyä reippaassa ulkoilmassa 30-60 min, joten ihan liikunnattomaksi en jää.