Niin tästä näyttää tulevan. 6 päivän putki, joka päivä iltavuoroa ja kolmesti viikossa aamut koulussa. Nyt pitäisi tehdä kesätyöpaikkahakemuksia, mutta alan olla jo kirveeni kaivoon heittänyt. Paikat ovat menneet jo ja minä sairastin kun niitä olisi pitänyt hakea. Onni onnettomuudessa on tietysti pitkä kesäloma häiden jälkeen. Mutta olisihan se ollut ihanaa saada oman alan töitä.

Lisäksi pitäisi kirjoittaa vapaaehtoistoimintaan kirja-arvostelu ja leffa-arvostelu, mutta nyt ei hotsita kumpikaan. Siitä ei makseta. On turhauttavaa tehdä töitä ilmaiseksi, vaikka siitä saisikin työnäytteitä ja kokemusta.

Dieetistä tuli hieman lipsuttua, mutta ei mitään erityisen radikaalia. Liian isot annoskoot ja pari yösyöpöttelyä. Viikonloppuna on juhlat, joihin pitäisi nyt pari kiloa saada pois. Tai edes puolitoista. Tuntuisi ihanalta jos tämä projekti edistyisi.

Tämän päivän ruuat:

Aamis: 2 ruispalaa pestolla (pitää syödä pois ennen kuin pilaantuu), juustolla, 10 pientä oliivia ja paprikaa.

Välipala: 1 dl turkkilaista jogurttia, 1 tl hunajaa

Välipala2: 1 mehuun säilötty päärynä, banaani, 1 dl raejuustoa, Pieni annos salaattia ja 2 siivua juustoa

Lounas: Kuppikeitto

Päivällinen 1 1/2 lautasellista siskonmakkarasoppaa

Kalorimäärä n. 1300 Kcal. Sorruin aamulla syömään vähän turhan tuhdisti.

EDIT. Iltapäivitys. Korjausta, välipala2:n salaattiannos paisui lautasen kokoiseksi, joten en tarvinnut päärynää tai juustoa. Sen sijaan otin illalla ison lautasellisen siskonmakkarasoppaa (ENKÄ SANTSANNUT!) ja iltapalaksi kuppi maitoteetä ja kolme siivua juustoa. Hyvä minä! (selkään taputtelua).