Haaste on heitetty.

Tälle vuodelle on nyt kertynyt 4 treenipäivää, 6 treenikertaa. Pari tuplatreeniä siis. Jätin pienen porsaanreiän otsikkoon. Jos tekee oikein tiukkaa, voin laskea treenikertojen määrät, mutta yritetään nyt pinnistellä kohti sataa treenipäivää. Vuodessa on kuitenkin 365 päivää. Kesällä edessä on kuitenkin 2-4 viikon häämatka jolloin en todellakaan mistään treeneistä ala pitämään lukua. Silloin on ihan toisenlaiset fyysiset harjoitteet käytössä.

Edellisellä kerralla treenipäivät (kertoja en muista) taisivat jäädä 80-90 kerran paikkeille. Harmittavan lähelle siis! Jos tällä kertaa päästäisiin haaste loppuun asti.

Treeniksi lasken yli 30 min kestävän vaativan harjoitteen. 30 min lenkkeily on vähän sellainen armopala jos ei muuta tee, mutta 45 min Sh'bam pääsee hyvällä omallatunnolla lasketuksi täydeksi treenikerraksi. Kävelyä ei lasketa.

Puolituntiset tasoittuvat kyllä, jos lasken lopun yhteenvedossa treenipäivien mukaan. Sen verran usein tulee treeniviikoile tuplatreenejä. Treenaan siis välillä vähän kuin "varastoon". :)