Hoksasin Rouva Krishnasen http://krishnanen.vuodatus.net/ mainiosta blogista sekä eräästä laihdutusringistä itselleni viikkohaasteen. Viikko ilman alkoholia!

Myös lukijani (on teitä pakko olla edes joku?) olette tervetulleita vastaamaan viikkohaasteeseen! Vast'edes laitan joka maanantaille uuden haasteen. Toivottavasti joku lähtee niihin mukaan. :) Itselleni tämä haaste saattaa nyt olla aika helppo, mutta jostain pitää aloittaa. Ja olisihan tuolla jääkaapissa nami-siideri ja todella herkullinen olut odottamassa. Mutta ei, ei edes ykkösolutta! Ettei ihan nillittämiseksi mene, niin mainittakoon, että vähäisestä alkoholipitoisuudestaan huolimatta ruisleipä ja xylitol OVAT sallittuja. Käsidesiäkin saa käyttää käyttöohjeen mukaisesti, eli ulkoisesti. ;)

Koska blogini edelleen kärsii vakavasta kuvavajauksesta, ryhdyn keskiviikkoisin lisäämään Viikon Kuvan tänne, joka liittyy jotenkin laihduttamiseen, ruuanlaittoon, syömiseen, liikuntaan tai vastaavaan. Mikäli olen kuitenkin keskiviikkona esim. 8.30-22:30 koulussa ja töissä, laitan kuvan joko edeltävänä tai sitä seuraavana päivänä. Ehdotuksia ja ideoita saa myös antaa! Toteutan jos pystyn. :)

Paino oli pudonnut eiliseltä -100 g, joten suunta on hitaasti, mutta varmasti alaspäin.

Aamis: Kunnon ruisleipää ilman hiivahötöjä tai muuta höpöä 2 siivua, oivariinia, juustoa, maitokahvi

Lounas: Kahden munan munakas, 4-5 kypsennettyä kirsikkatomaattia, paprikaa, juustoa, 1 rkl chilitomaatti-kastiketta ja n. 1-2 tl ketsuppia

Välipala: Banaani (olen koukuttunut tähän, pitää varmaan pistää jollekin viikolle haasteeksi olla viikko ilman banaania...)

Välipala2: Kuppikeitto

Päivällinen: Makeaa thaiwokkia (kastike tehty omenamehuun, kasviksia, cashew-pähkinöitä, kanaa, fenkolia), täysjyvänuudelia

Iltapala: Feta-raejuusto-kurkkusalaatti. Tilkka oliiviöljyä, balsamicoa ja hyppysellinen kristallisuolaa.

n. 1200 Kcal.