Ennen kaikkea alla olevasta seliseli-lastusta löytyvä liikunta. Kiinteyttää, pitää poissa jääkaapilta ja vaikka aina ei huvittaisi, jälkikäteen tuntuu hyvältä. Perjantaina pääsevät pyyhe, juomapullo ja muut tarvikkeet taas palvelemaan käyttötarkoitustaan.

Laukku on ikivanha mutta vaan niin hyvä. Ottaisin silti mielelläni jonkin raikkaamman värisen ja hauskemman treenikassin jos sellaisen kohtuuhintaan löytäisin. Tuo raukka on hajonnut jo vähän sieltä täältä, mutta vielä jaksaa palvella.

Joka-aamuinen totuuden hetki:

Rehellisin ja lahjomattomin kumppanini painon kanssa taistellessa. Imuroida näemmä pitäisi laihdutuksen lisäksi.

Laiskojen salipäivien pelastus:

Ihanan mukavat, tuliterät lenkkarit. Jalat puutuivat vähän hölkätessä, joten näitä tarvitsee vielä kokeilla tukipohjallisilla. Tykkään ihan mielettömästi. Ilmavat, kivannäköiset ja ennen kaikkea mukavat näissä lättäräpylöissäni.

Sokerina pohjalla ihana pikku vihkoseni, johon kirjaan tilanneriippuvaisesti hääjutut, ruokailut, fiilikset tai vaan ihastelen kun se on niin söpö:

Huom. terveellinen kuvausrekvisiitta peittämässä olohuoneessa majaa pitävää kuusta. Kumpikaan ei ole raaskinut vielä purkaa sitä, mutta eiköhän sekin ole ensi viikonloppuna edessä.

Lopputulos päivän ruokailuista:

Itsekuri tuntui ensimmäistä kertaa kunnolla pelittävän. Ihanaa. Ainoa muutos oli iltapalaksi kurkkua, pari varsiselleriä, n. 4 rkl fetaa muruina,  loraus oliiviöljyä ja balsamicoa, hyppysellinen kristallisuolaa sekä puolikas reissumies voilla, juustolla, metukalla, salaatilla sekä siivulla tomattia ja kurkkua. Tämä nostaa kalorimäärän arviolta 1250:n, mutta aika hyvin meni tämä päivä.

Taidanpa jopa voittaa haasteeni, sillä seuraavaksi kone menee kiinni, kirjoittaja kylppäriin ja sieltä iltapesun kautta petiin. :)