Sulatin kupeiltani puolitoista kiloa silavaa, mutta siitä tuli välittömästi vuorokaudessa kilo takaisin, kiitos grilli-illan. Kun toinen on pistänyt pöydän koreaksi perunasalaatilla, letuilla ja porkkanakakulla, sekä tehnyt ihan varta vasten allergiat huomioon ottaen, en todellakaan viitsinyt alkaa kursailemaan mitä nyt söisi ja mitä en. Siispä yhtenä päivänä on herkuteltu hiilareilla, mutta se nyt oli yksi päivä vaan. Ai niin. Kävimme syömässsä myös pastaa ravintolassa, mutta sepä pasta-annos piti kylläisenä seuraavaan aamun asti, ja sen päivän sapuskat olivat aamiainen ja pasta carbonara.

Muutoin olen lipsunut loman aikana kahden oluen sekä kahden siiderin verran. Neljä autokarkkiakin söin, mutta mielestäni olen pysynyt todella mukavasti ruokavaliossani. Jopa töissä yhteislounailla jätän ihanalta tuoksuvan, vastaleivotun sesamsiemenleivän syömättä lounasannoksestani ja pidättäydyn karppiruokavaliossa. Karkkilakossa olen ollut pidempään kuin ehkä kertaakaan aikuisikäni aikana. Myös natriumglutamaatista olen luopunut täysin.

Yleisesti ottaen päiväni ruokailut ovat nykyään suunnilleen tätä:

aamis: Maitokahvi tilkalla kermaa, 0,5 dl-1 dl partaäijää, light-mehua mausteeksi TAI muutama siivu juustoa, meetwurstia ja jotain muuta leikkelettä.

lounas: Muutama marja tai ei mitään

Päivällinen: Fetasalaatti töissä, tai vapaapäivänä kesäkurpitsa-kukkakaali-gratiini pihvin tai uunilohen (kermakastike) kanssa, salaattia, kurkkua ja hieman paprikaa halutessa

Iltapala: mahdollisesti 0,5 dl partaäijää mansikoiden ja pensasmustikoiden kanssa. Suolanhimoon 3-6 lärpäkettä (eli meetwurstisiivua juustolla, mikroon ja ääntä kohti) tai muutama oliivi.

Vaihtelua ruokavalioon tulee syömällä hieman pähkinöitä marjojen sijaan tai paheeni, pari kertaa viikossa omena. Se on karkinkorvikkeeni. Samaten syön toisinaan 1-3 palaa 85 % suklaata, ehkä pari kertaa viikossa sitäkin. Ketoosiin en toistaiseksi pyri, sillä tämä tuntuu passaavan kropalleni aika mukavasti. Painonpudotus on hidasta, mutta sitä tapahtuu hieman koko ajan. 05-1 kg viikossa näyttäisi olevan vauhti. Pysypäähän tissit mukana. :)

Tänään kävin pitkästä aikaa lenkillä. Lenkki kesti 25 min, mistä juoksua 8 minuuttia 4 minuuttia kerrallaan. Tein tahallani kevyen lenkin, sillä nyt jätin liikunnannälkää myös myöhemmäksi. Lisäksi merkkasin etukäteen kalenteriin liikuntapäivät. Jospa jaksaisin nekin, vaikka tiukille vetää tämä elämä tällä hetkellä.

Paino on nyt 67,2 kg. Tai olisi, ellen olisi syönyt grilliherkkuja. Jokin kuitenkin kertoo minulle, että painan tuon verran viimeistään lauantaina, - ellen jo huomenaamuna. :)