Menen kokeilemaan tänään miten valtavan iso edelleen olen. Toisaalta, taidan kuitenkin teetättää ompelijalla mittojen mukaan hääpukuni.

Tänään iski ihan hirveä angsti zumbaa ja salia kohtaan. Siis kerrassaan. En voinut sietää ajatusta salille lähtemisestä. Ehkä syynä on se, että olen treenannut taas kaksi päivää putkeen kun kerran mahdollisuus on ollut ja paikat ovat niin kipeinä. Ehkä syynä on jostain hiipinyt hirveä väsymys ja uneliaisuus. En vaan pystynyt lähtemään.

Yritän korvata sen käymällä huomenaamulla ennen töitä salilla.

Yritin vielä ehtiä junaan, mutta myöhästyin auttamattomasti kiukuteltuani asunnon seinille että EN TAHDO! En tahdo tänään treeneihin! Juuri kun alkoi helpottaa ja mietin josko sittenkin, myöhästyin junasta.

Turhautuneen kiukun voima ihmetytti, sillä oikeasti pidän todella paljon zumbasta. Se on yksi parhaita tunteja. Mutta nyt vaan ei pystynyt. Väsyttää ihan hirveästi.

Plussana se, ettei tarvitse juosta suihkuun ja sieltä paniikissa morsiusliikkeeseen sovitukseen, vaan voin rauhassa lähteä ja mennä ilman painavaa salikassia.

Ruokatilitys:

Aamis: Täysjyväruissari, juusto, paprika, kurkku, maitokahvi.

Lounas: Tomaattijauhelihakastiketta reilu annos oliiveilla. Ketsuppia ihan liikaa.

Välipala: Vajaa 2 dl kuumaa kaakaota ja kahvijogurtti (teki hirveästi mieli jotain hyvää)

Päivällinen: Kohtuullinen pala lasagnea

Iltapala: Nutrilett-keitto

Kalorimäärä näyttäisi jäävän oikein nätisti tänään tuohon tuhanteen kahteensataan.

Muutetaan hieman viikkohaastetta. teen koulutöitä mahdollisimman paljon päivisin ja pyhitän yöt nukkumiselle, en syömiselle. Alkaen tästä päivästä.