Jatketaan luvussa 67,3. Sata grammaa nyt sinne tänne, ei luultavasti vaikuta yhtään mihinkään. Olisi tosin kiva päästä jo seuraavalle kilolle.

En tiedä mikä karppiruokavaliossani on perusteellisen pielessä, mutta kärsin jatkuvasta ripulista. Nyt neljättä tai viidettä päivää kaikki tulee suurinpiirtein vetenä ulos. Ihana detalji tässä laihdutusblogissa. Mielestäni syön kuitenkin todella terveellisesti. Pähkinät jätin hetkeksi pois nähdäkseni johtuuko vastani möyry ja myllerrys siitä, mutta ilmeisesti ei.

Esimerkkiruokailu Vapaapäivänä:

aamis: 0,5-1 dl partaäijää, 2 rkl pensasmustikoita, maitokahvi tilkalla kermaa

Lounas/päivällinen: n. 200g lohta voikerma-kastikkeessa + salaatti sis: jäävuorisalaattia, rucolaa, hiven paprikaa, kurkkua, muutama musta oliivi, 1 rkl oliiviöljyä, ropsaus mustapippuria ja hyppysellinen suolaa TAI pihvi, sallittuja kasviksia/juureksia tai em. salaattia

Välipala jos on nälkä: Salaattia raejuustolla, hedelmä tai hieman juustoa + metukkaa

Iltapala: Jos on nälkä puoliltaöin: hieman juustoa TAI kukkakaalia, kurkkua ja hieman juustodippiä (HH oli tosi vähän, ehkä 4?). Iltapala ei todellakaan ole iso, esim. 3-6 siivua juustoa.

Ja työpäivä:

aamis: sama kuin vapaalla

välipala iltavuoroon mennessä: Muutama siivu metukkaa ja juustoa tai lounas

päivällinen: Yleensä kreikkalainen salaatti noutona n. 400g

Iltapala jos nälkä: sama kuin vapaalla

Lisäksi vaihtelen niin, että syön pari kertaa viikossa lounaana esim. munakkaan, päivällisenä jauhelihakastiketta ja sallittuja juureksia, välillä raejuustoa tai fetaa salaatin kanssa (raejuuston HH on itse asiassa todella matala ja varsin suositeltava) sekä toisinaan kourallisen pähkinöitä. Ihan pahimpaan makeannälkään harvoin pari palaa tummaa 85 % suklaata.

Missä vika siis? Syön ateriamatriisin mukaan, mutta vatsa reagoi hillittömän voimakkaasti. On jopa vaikea käydä lenkillä (jei! Tänäänkin puolen tunnin aamulenkki välillä hölkäten), kun ei koskaan tiedä milloin on päästävä vessaan ja mahdollisimman nopeasti. Lisäksi olen hieman huolissani vitamiinien imeytymisestä. Eivätkä vatsanväänteetkään mukavia ole.

Muutoin olen melko hyvässä kunnossa ja tyytyväinen. Synttäripäivänä söin pari kourallista sipsejä, jotka riittivät enemmän kuin hyvin, suklaapirtelön sekä pari siideriä, mutta ehkä synttäripäivänä voi sallia jotain itselleen. :)

Keskimäärin arvioisin kaloreiden heittelevän siinä 1200-1400 välillä. Ehkä hieman liikaa, tosin joskus myös vähemmän. Enkä millään pärjää vain yhdellä aterialla päivä, olen valmis haastamaan riitaa vaikka Helvetin Enkeleiden kanssa jos verensokeri laskee liikaa. Tarvitsen aamiaisen, kevyen lounaan ja päivällisen, sekä pitkinä työpäivinä (esim. 8-21:15 tai 15-23) vielä puoliltaöin pienen iltapalan.