Vihdoin ja viimein ollaan kuuskutosen puolella. Oi onnea. Lenkille olen päässyt vain kahdesti viikossa, mutta toivottavasti tänä iltana olisi lenkki ja huomenna zumba. Loppuviikosta en tiedä, mutta toiveissa on lenkki myös torstaiaamuna.

Olisi mukava harrastaa enemmänkin, mutta olen aika nääntynyt. Vapaapäiviä on ollut nyt puolentoista viikon välein ja olen koko ajan jotenkin hirveän väsynyt. En nukkumisväsynyt, vaan takki tyhjä-väsynyt. En saa mitään järkevää aikaiseksi ja suorastaan rakastan juoda siiderin tai kaksi parina iltana viikossa, jotta saan rentouduttua. Vaikka se on kaukana riskikulutuksesta, ei se ole kaunis tapa ja lisäksi siinä on aivan turhia kaloreita. Eikä se karppaamisenkaan kannalta ole kovin hyvä.Yritetään siis päästä eroon.

Syömisissä ei oleellista muutosta. Paitsi että tälle uudelle kilolle päästiin heti kun löysäilin ja söin eilen mansikkatuutin. :D

Onnekseni vatsa on toiminut vihdoin kolmena viimeisimpänä päivänä, vaikka se edelleen arka onkin. Jäi täydeksi arvoitukseksi, miksi se oli lähes kolmen viikon ajan vesiripulilla.