Tein sen! Lähdin toteuttamaan liikuntaharrastusta ja ähkin, puhkin sekä läähätin ulkona kepin kanssa treenatessa. Välillä potkittiin ilmaan, lyötiin kuvitelltua vastustajaa ja tehtiin jumalattomasti lihaskuntoa. Niska-hartiaseutu ja olkapäät ovat ihan jumissa, minkä konkreettisesti sai huomata liikkuessa. Kenties nekin siitä vielä tokenevat ja loppukesästä olen notkea ja urheilullinen pikku atleetti, joka puistojumppaa taistelulajia niin, että läskit ovat kaukainen muisto vain.

Päivän pupellukset:

Aamis: nutripirtelö 250 kcal

Lounas: savuporo-juustokeitto 300 g saarioinen (sorruin!) 300 kcal

välipala: kinder-bueno suklaapatukka 43 g (aaaargh!) n. 300 kcal

Päivällinen: fetaa, oliiveja, salaattia, 2 dl pippurikermaviilidippiä (että nämä näyttävät pahalta kirjoitettuina!) n. 300 kcal

iltapala: Keso feta-oliivi-raejuustoa (tosi hyvää, pääsen fetakoukustani kun alan puputtaa tätä salaatin kanssa), kurkkua, oliiveja, paprikaa, loraus oliiviöljyä n. 300 kcal

Yhteensä n. 1450 kcal! Karmeaa! Syön hirveästi liikaa ihan huomaamattani. Vast'edes lasken myös kalorimäärät aterioistani. Ehkä ostan pienen mukana kannettavan vihon johon merkkaan ateriani. Alan epäillä kun painonpudotus ei edisty,e ttä salaa huijaan itseänikin. Olen todella lyhyt ja pikkuruinen, joten pärjäisin loistavasti tuolla kalorimäärällä, mutta laihduttaessa kalorit pitäisi jäädä maxc. 1200 kcaloriin.

- Lisäys. Söin eilen vielä bulgarian jogurtin, voileipäkeksiä, lisää sitä hemmetin hyvää raejuustoa voileipäkeksien päällä. Mutta tänä aamuna vaaka näytti 67,7 kg.