Häämekot eivät menneet kiinni takaa. Olen valas. Molemmat varasuunnitelmat jäivät 6 senttiä auki. Myyjätär lohdutti, että yleensä se on kilo per sentti, joten mahtuisin varmaan kumpaankin myöhemmin. Molempia pitäisi silti lyhentää ja korjailla, joten hääpuvun hinta ostettuna nousisi lähemmäksi tuhatta euroa.

Taidan kallistua teettämiseen, sillä se tulee maksamaan maximissaan viitisensataa ja puvulle on sitten käyttöä myöhemminkin.

En ole saanut lopetettua yösyöpöttelyäni, mutta vähennettyä onneksi. Viime yönä nakertelin pari kerrosta juustoa ja pari palaa fetaa. Siitä huolimatta vaaka kieltäytyy värähtämästä alempiin lukuihin. Tässä alkaa olla kiire, sillä en mahdu hautajaispukuuni lauantaina ellen saa paria kiloa pois. Se vasta noloa olisikin, varsinkin, kun ostin hameen nimen omaan tätä tarkoitusta varten.

Eilinen iltapalakin vaihtui nutriletista jättiannokseen kasviksia ja parin desin kermaviilidippiin. Noh, ainakin kasviksia tuli vähintään se puoli kiloa päivässä täyteen. :D Oli varsiselleriä, porkkanaa, kurkkua, parsakaalia ja punaista suippopaprikaa. Hirmu hyvää.

Helpotetaan vähän yösyöppöhaastetta. Haaste  on mennä tänä iltana nukkumaan samaan aikaan, kuin avopuolisokin. Tämän pitäisi olla helppo, sillä tulen myöhään illalla töistä ja aamulla on aikainen herätys, tiedossa sekä koulua että illalla töitä. Sama juttu perjantaille, joten haaste koskee kumpaakin iltaa.

Salille en jaksanut lähteä aamulla. Meinasin lyödä jo läskiksi koko päivän, mutta onneksi ryhdistäydyin. Söin silti vähän turhan paljon hiilareita aamiaisella.

Aamis: 3 täysjyväruissaria voilla ja juustolla, maitokahvi

Lounas: 2 munaa, parsakaalia, paprikaa, hiema.. Aimoa loraus tomaatti-chilikastiketta ja toinen aimoa annos vielä ketsuppia. Miten tämä voi olla näin vaikeaa?

Välipala: Banaani

Välipala2: nutrilett-keitto

Päivällinen/iltapala: Ihan auki. Ei aavistustakaan. Toivon mukaan ei enempää leipää.

Blogissani ei ole ollut lainkaan kuvia. Katsotaan, jos korjaisin asian lähipäivinä.