Paino on pysynyt samassa kuin ennenkin. Viimeiset kaksi viikkoa ovat olleet niin hektisiä, että olen syönyt sen mitä eteeni olen saanut enkä ole ehtinyt liikkua kuin juosten juna-asemalle. Sellaista se joskus on.

Tällä viikolla nautin koulun hiihtolomasta ja vain neljästä työpäivästä. Alkuviikko on kokonaan vapaa! Sen vuoksi heitänkin kunnon haasteen, 5 liikuntakertaa tälle viikolle! Kukin osallistuja tehköön omatuntonsa mukaan, itse tähtään 45-120 min tehotreeniin per kerta!

Ostin jälleen uudet farkut, mutta tällä kertaa poikkeuksellisesti sellaiset, jotka sopivat NYT JUURI. Eivät sitten 5 kilon kuluttua. Minun kaappini pursuaa vaatteita joita ostan muka motivaatiovaatteeksi. Oikeastaan luulen, että pieni myönnytys ja edes yhdet byysat jegginsien lisäksi tekevät hyvää. Nyt jokainen vaate on samalla rangaistus siitä, etten ole pystynyt tekemään vielä mitään mainittavaa. Joka ikinen vaate vain masentaa, ei kannusta.

Joskus tarvitsee jotain pientä hyvää juuri tälle hetkelle. En ainakaan ole lihonut sitä pientä puolitoistakiloista takaisin. Onhan sekin jotain.

Tänään söin:

aamis: ruissämpylä kera voin sekä juuston, maitokahvi

lounas: Lautasellinen kukkakaali-parsakaali-paprika-porkkana-paistosta. n. 1 dl currykermakastiketta, hieman fetaa ja siivu leipäjuustoa.

Välipala: Köh, la(i)skiaispulla, kermavaahdolla ja mansikkahillolla (itse leivottu! Leivoin ensimmäistä kertaa yli kymmeneen vuoteen joten näistä nautitaan!)

Välipala 2 ennen salia: Kasviksia ja dippiä 1 dl

Palautusjuomana mahakipuun: 1 dl pikku actimel

päivällinen: n. 2 dl kasvishernekeittoa

Iltapala: shopskasalaattia TAI maitorahkaa ja mehuun säilötty persikka paloina.

Liikuntana 45 min Sh'bam.