Huooookaus. Heti alkuun lipsuin molempina päivinä.

Eilen söin kyllä muuten hyvin, mutta sen sijaan että olisin pysynyt myöhään nautitussa päivällisessä, söin salaa(!) vielä iltapalan. Ihan vain siksi, että teki mieli suolaista. Ei ollut nälkä eikä mitään, mutta siitä huolimatta tein itselleni ison voileivän pestolla, oliiveilla, fetalla ja paprikalla. Ei ihme, ettei eilinen streetdance mitään auttanut. Eiliset:

Aamis: Leipää juustolla ja kurkulla, maitokahvi, jogurttia

Lounas: 300g Saarioisten kasviskiusaus (unohdin eväät kotiin)

Välipala: Pieni pala leipää kurkulla, paprikalla, juustolla

Välipala2: 1 lihapulla, 3 pientä punajuurta fetamurun kanssa.

Päivällinen: Pastaa, pestoa, mustia oliiveja, 4 lihapullaa, ruskeaa kastiketta. hieman ketsuppia.

Iltapala: Hyvin salainen, melkein jopa itseltänikin

Eilen on näemmä tullut huonoja hiilareita oikein roppakaupalla. Lisäksi join siiderin, jonka olisi todellakin voinut jättää nauttimatta.

Tänään uudella yrityksellä.

Aamis: 125 g maitorahkaa, maustetaan creme vanillan jämillä, jotka pitää syödä pois, kourallinen viinirypäleitä. Pieni pala leipää pestolla, juustolla, kurkku + paprika. Maitokahvi.

Lounas: Leipä pestolla, juustolla, kurkulla ja paprikalla, 3 pientä punajuurta, n. 2 rkl fetamuruja

Välipala: Omena tai proteiinipatukka JOS nälkä

Päivällinen: Sama kuin eilen

Iltapala: Maitorahkaa 125 g, loput vispattavasta vaniljakastikkeesta, viinirypäleitä kourallinen.

Tällekin päivälle tulee jämäruokien vuoksi vähän turhia hiilareita, mutta muutoin näyttää jo paremmalta. Liikuntana 55 min piloxing. Olin todella kipeänä pari viikkoa, mutta ensi viikosta uskaltanen aloittaa rinnalle ja pääsääntöiseksi kuntoilumuodoksi kuntosalin.

Lisäys: Ja heti moisesta lipsumisesta rangaistaan! Vatsa möyryää niin kipeänä ja sekaisin, että voin heittää hyvästit tämän aamun luennolle. Tämä tyttö ei poistu vessan välittömästä läheisyydestä ihan heti. Olkoon tämä minulle opetukseksi. Kroppani kyllä tietää mikä on sille hyväksi ja mikä ei. Kun vain itsekin noudattaisin sitä, mikä hyväksi on havaittu.