Ensin hyvät uutiset: -0,4 kg. Se ei ole paljon, mutta se on alku. Viimein alkaa tapahtua jotain. Olisikohan viikon viiveen yksi syy kuukautiset? Ei ehkä kokonaan, mutta hieman. Tänään sekin vitsaus päättyi.

keksin aamiaista laittaessani yhden pahan tavan millä olen huijannut itseäni. Jätän ruokatarvikkeet näkyviin enkä siivoa niitä heti kaappeihin. Kun on syönyt yhden aamiaisleivän, niin eikö samalla voisi laittaa toisen, kun on sitten nuo tarvikkeetkin valmiiksi jo esillä... JUST JOO! Ja kun tulee liikaa suolaista niin taitetaan se kärki vaikka myslillä tai kupposella kaakaota ja sitten onkin pakko ottaa vielä siivu juustoa. Tai santsata safkaa ja lopuksi napsia vielä yksittäisiä herkkupaloja padasta kun vihdoin pakkaa ruokaa pois.

Tuo ei ehkä kuulosta paljolta, mutta siinä tulee pikkuhiljaa jatkuvasti ylimääräistä pieninä annoksina.

Heti tämän "ahaa"-oivallukseni koettuani pakkasin kiireellä aamiaistarpeet piiloon jääkaappiin. Taisinpa jemmata pestojämäpurkin siskonmakkarasoppa-kattilan taakse. Ihan varmuuden vuoksi.

Nyt olen keksinyt yhden tavan, jolla huomaamattani tulen syöneeksi ylimääräistä. Katsotaan milloin tulee toinen. En enää nykyään lohduttaudu syömisellä, rentoudun kylläkin, joten itselleni uskottelu "kyllä tämän voi vielä syödä/ansaitsen nämä karkit" on jäänyt aika lailla pois. Syön toisinaan silti, mutta omatunto kolkutellen.

Tänäiset einehet:

Aamis: Puolitettu ruispala pestolla, juustolla, paprikalla, 3-4 pilkottua oliivia, maitokahvi

Lounas: Shopska-salaattia jossa puolet raejuustoa, puolet fetaa murusina (loput siis kurkkua, hieman oliiviöljyä ja balsamicoa, hyppysellinen kristallisuolaa ja mustapippuria), 1 dl partaäijää, 1 tl hunajaa.

Välipala: Banaani (olen nyt jotenkin tosi rakastunut tähän hedelmään. Se pitää älyttömän hyvin nälkää, on maukas ja syötävissä kymmenessä sekunnissa.)

Välipala2: Kuppikeitto juusto-parsakaaali. (ensi viikosta alan oikeasti tehdä paremmat eväät töihin. Alan. Ihan varmasti.)

Päivällinen: 1 iso lautasellinen siskonmakkarasoppaa

Iltapala: Kuppi teetä ja muutama siivu juustoa. Halutessa omena.

Jos tämä pitää, niin tulisi mukavan vaihtelevasti n. 1100-1200 Kcal. Huomenna myös hieman niukemmin, koska lauantaina on kumppanin synttärit (JEE!) joihin yhdistetään hänen ystävänsä synttärit sekä ystävän ja ystävän ja mielitietyn tuparit. Kolmet bileet yhdessä ja aivan takuulla vierailen herkkupöydässä useaan kertaan. Pyrin pitämään lauantaisen silti 1500-1600 Kcal rajoissa. Juomat on laskettu mukaan (punaviiniä nyt ainakin).